Monitor 23.8" (60 cm) FullHD IPS, 180Hz, 2x HDMI, DisplayPort, zvočniki, ASUS TUF Gaming VG249QL3A

Blagovna znamka: Asus
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: MONASU076
€167,99 z ddv

>>>   PREVERI SVOJ LIMIT   <<<

  • subtitles Polni opis

    180HZ FREKVENCA OSVEŽEVANJA

    S frekvenčno osveževanja 180Hz zmanjšuje zakasnitve in zameglitev gibanja, kar vam daje prednost v prvoosebnih, dirkalnih, strategijah v realnem času in športnih igrah. Ta izjemno hitra frekvenca osveževanja vam omogoča igranje pri najvišjih vizualnih nastavitvah ter takojšnje reakcije na dogajanje na zaslonu — tako boste prvi zadeli.

    ADAPTIVE SYNC

    Tehnologije AMD FreeSync Premium, združljivost z NVIDIA G-Sync in VESA AdaptiveSync zagotavljajo izjemno gladke slike z nizko zakasnitvijo in brez trganja. Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) zagotavlja odzivni čas 1 ms GTG, kar odpravlja zameglitev in motnje gibanja. Zaradi tega so premikajoči se objekti videti še ostrejši, kar naredi igranje bolj tekoče in odzivno.

     

    VARIABLE OVERDRIVE

    Vgrajena tehnologija ASUS Variable Overdrive omogoča zaslonu dinamično spreminjanje nastavitve overdrive, ko se frekvenca sličic spreminja, kar zagotavlja optimalne rezultate za vsako igro. Vi izberete, kako močan naj bo celoten učinek, nato pa monitor sam prevzame nadzor.

    ERGONOMSKA ZASNOVA

    Z ergonomsko oblikovanim stojalom omogoča nagibanje, vrtenje, obračanje in prilagajanje višine, tako da lahko enostavno najdete svoj idealen položaj za gledanje. Zaslon je prav tako združljiv z VESA za montažo na steno. Številne možnosti povezljivosti, vključno z dvema HDMI 2.0 in DisplayPort™ 1.2, zagotavljajo široko združljivost z različnimi vhodnimi viri.

     

    Lastnosti

    • 23,8-palčni Full HD (1920x1080) hitri IPS igralni monitor s frekvenco osveževanja 180Hz, zasnovan za igranje iger
    • 1ms (GTG) odzivni čas za gladko igranje ter tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB)
    • FreeSync Premium in združljivost z G-Sync zagotavljata brezhibno igralno izkušnjo z omogočanjem spremenljive frekvence osveževanja (VRR)
    • Shadow Boost izboljšuje podrobnosti slike v temnih predelih in osvetli prizore brez preosvetlitve svetlih predelov
    • Omogoča prikaz barv v 99% sRGB barvnem spektru
    • Dimenzije: 54,1 x 52,5 x 20,8 cm
    • Teža: 5,4 kg
  • library_books Tehnične podrobnosti
    Diagonala zaslona do 23,8"
    Ločljivost 1920 x 1080
    Osveževanje 180Hz
    Odzivni čas 1 ms