Monitor 24" (61 cm) 4K UHD IPS, HDR10, HLG, 12G SDI, 2xHDMI, DisplayPort, USB-C DP Alt, zvočniki, ASUS ProArt PA24US

Blagovna znamka: Asus
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: MONASU078
€1934,99 z ddv

>>>   PREVERI SVOJ LIMIT   <<<

  • subtitles Polni opis

    BARVE KOT V RESNICI

    PA24US presega industrijske standarde reprodukcije barv s 99 % Adobe RGB in 95 % DCI-P3 barvnim obsegom. Ponuja pravo 10-bitno globino barv za prikaz več kot 1,07 milijarde barv. 600 nitov najvišje svetilnosti zagotavlja najgloblje črnine in najsvetlejše bele tone, kar monitorju omogoča natančen prikaz najmanjših podrobnosti v sencah in svetlih poudarkih za izjemno realistično vizualno izkušnjo.

    SAMODEJNA KALIBRACIJA

    ProArt zaslon ponuja inovativno funkcijo samodejne kalibracije z vgrajenim kolorimetrom. Samodejna kalibracija je samostojna rešitev brez potrebe po programski opremi in je združljiva z vsemi operacijskimi sistemi. Barvno kalibracijo in načrtovane funkcije kalibracije lahko enostavno izvedete preko menija ProArt zaslona. S to prilagodljivostjo lahko dosežete doslednost barv kadarkoli in kjerkoli.

     

    12G-SDI POVEZLJIVOST

    SDI (Serial Digital Interface) je profesionalni video signal, ki je prednostno uporabljen v produkcijskih okoljih, saj omogoča prenos na dolge razdalje brez kompresije videa z visoko zanesljivostjo. BNC kabel ima specializirane konektorje na vsakem koncu, ki se zaklenejo v naprave, kar preprečuje odklop. V primerjavi z 3G-SDI, 12G-SDI nudi do 4-krat večjo pasovno širino, kar omogoča prejemanje in prenos nekompresiranega videa do 4K@60Hz neposredno iz kamere. Ima tudi USB-C priključek, ki omogoča ultrahitre prenose podatkov, video signal in napajanje z močjo 80 W za polnjenje prenosnih računalnikov in drugih naprav. DisplayPort 1.4 in dva HDMI (v2.0) zagotavljata združljivost s trenutnimi in prihodnjimi zasloni ter perifernimi napravami. Vključuje tudi vhod za slušalke in USB 3.2 hub.

    ERGONOMSKA ZASNOVA

    S ProArt zaslonom je vedno mogoče doseči udoben položaj. Zaslon je opremljen z ergonomskim stojalom, ki omogoča nagib, vrtenje, obračanje in prilagajanje višine, kar zagotavlja udobno gledanje in uporabo, združljiv pa je tudi z VESA nosilci za montažo na steno, kar omogoča prihranek prostora na delovni mizi.

     

    Lastnosti

    • 23,6-palčni 4K (3840 x 2160) IPS panel s 600 nitov svetlosti, podporo HDR-10 in HLG
    • Vgrajeni kolorimeter podpira samodejno / ročno kalibracijo ter profesionalno strojno kalibracijsko programsko opremo Calman in Light Illusion ColourSpace CMS
    • Prava 10-bitna globina barv, 99 % Adobe RGB, 95 % DCI-P3 širok barvni spekter
    • 12G-SDI podpira 4K@60Hz predvajanje brez kompresije
    • Obsežna povezljivost, vključno z 2x HDMI 2.0 in DisplayPort 1.4 vhodom, USB-C z 80W napajanjem in USB hubom
    • Ergonomska zasnova z nastavljanjem nagiba, vrtenja, obračanja in višine za udobno gledanje
  • library_books Tehnične podrobnosti
    Diagonala zaslona 24" do 26.9"
    Ločljivost 3840 x 2160
    Osveževanje 60Hz
    Odzivni čas 5 ms