Slušalke Razer Kraken V4 Pro, Wireless, Bluetooth

Blagovna znamka: Razer
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: VOIRAZ184
€435,99 z ddv

>>>   PREVERI SVOJ LIMIT   <<<

  • subtitles Polni opis

    POPOLNA VŽIVITEV. POPOLN NADZOR.

    Vživite se v igro z Razer Kraken V4 Pro brezžičnimi slušalkami. Opremljene so z Razer Sensa HD Haptics in lastno OLED kontrolno postajo. Postaja ponuja več kot 20 možnosti prilagajanja za enostavno nastavitev zvoka, način povratnih učinkov, način varčevanja z energijo in nastavitev domačega zaslona na postaji.

    RAZER SENSA HD HAPTIČNI UČINKI

    Začutite svojo igro kot še nikoli prej z novo haptično tehnologijo. Izkusite večplastne in realistične povratne učinke, ki izboljšajo intenzivnost, smer in trajanje zvoka v igri. Audio-To-Haptics deluje z vsemi vrstami zvoka - od glasbe do filmov, dolčene igre pa imajo Sensa učinke integrirane.

     

    4 NAČINI POVEZAVE

    Razer HyperSpeed Wireless, Bluetooth, USB kabel in 3.5 mm kabel Kraken V4 Pro lahko povežete, ne glede na to, kje igrate igro. Pa naj bo to na računalniku, PlayStationu, Nintendo Switchu ali mobilni napravi. Povežite se brezžično s hitro 2.4 GHz povezavo in Bluetoothom, ki sta lahko povezana tudi simultano, ali pa se povežite z zanesljivo 3.5 mm ali USB povezavo na kabel. Na kontrolni postaji pa enostavno preklapljajte med viri zvoka.

    TRIFORCE BIO-CELULOZNI 40 MM GONILNIKI. HYPERCLEAR ZLOŽLJIV MIKROFON

    Izvlečni mikrofon zajema izjemno količino podrobnosti v vašem glasu in pokriva širši razpon zvoka. Vse, kar rečete, zveni jasno, bogato in naravno. Nadgrajeni gonilniki uporabljajo izjemno tanko bio-celulozno membrano, kar izboljša zvočno kuliso in zmanjša popačenje za jasno ločljivost in globoko reprodukcijo nizkih tonov.

     

    Ostale lastnosti

    • THX prostorski 3D zvok, ki ga poganjajo napredni prostorski algoritmi. Doživite resničen občutek globine in postavitve zvoka, ki vas postavi v središče akcije.
    • 9-conska RGB osvetlitev omogoča osupljive svetlobne učinke z več kot 16,8 milijoni barv.
    • Chroma Studio programska oprema za popolno prilagoditev svetlobnih učinkov.
    • Ušesne blazinice iz spominske pene, prevlečene v mehko sintetično usnje.
    • Zložljive slušalke za lažje shranjevanje.
    • Baterija omogoča do 50 ur delovanja (ugasnjena osvetlitev in haptični učinki).
    • Slušalke tehtajo 397 gramov.